povpraševanje
AQUAEYE prenosni sonar

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

AQUAEYE prenosni sonar

Prvi prenosni sonar z umetno inteligenco.

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

No items found.

Galerija

No items found.

podrobnosti

AquaEye® podjetja VodaSafe je napreden podvodni skener, ki uporablja najnovejšo sonarno tehnologijo in umetno inteligenco za prepoznavanje človeških teles pod vodo in v vodah s slabo vidljivostjo. Ta lahka, prenosna podvodna sonarska naprava omogoča reševalcem, da hitro dobijo jasen pogled na prizorišče in poiščejo morebitne žrtve v nekaj sekundah.

AquaEye je prvi tovrstni izdelek za iskanje in reševanje in podpira reševanje iz vode in izvlek žrtev tudi iz onesnaženih voda

Ekipe za reševanje in reševanje iz vode vlagajo v AquaEye iz treh razlogov:

  • Pospešitev reševanja in okrevanja
  • Povečajo varnost lastne ekipe
  • Zmanjšajte porabo virov

AquaEye® uporabljajo gasilske enote, reševalci, organi kazenskega pregona, humanitarne agencije ter ekipe za iskanje in reševanje za hitro lociranje tarče reševanja ali reševanja. AquaEye je prva nosljiva sonarska naprava na svetu, ki uporablja AI za specifično iskanje ljudi v vodi.

AQUAEYE® - Kako deluje

AquaEye pošlje sonar impulz v globino 50 metrov ali 165 čevljev in ovrednoti povratni odmev. AquaEye se nato odloči, kateri odmevi se ujemajo z odmevi človeškega telesa, in na zaslonu prikaže položaj pogrešanih oseb.

AquaEye lahko preišče 8000 kvadratnih metrov vode v manj kot 5 minutah.

AQUAEYE® - Hitreje in varneje

S prenosnim sonarjem AquaEye lahko reševalci hitro prepoznajo potencialne žrtve v nekaj sekundah po potopitvi v vodo. Varnost vaše reševalne ekipe je ključnega pomena, saj je voda pogosto nevarno mesto. To še posebej velja po naravni katastrofi.

S pospešitvijo iskanja AquaEye skrajša čas, ki ga vaša ekipa preživi v vodi. Pomembna je tudi učinkovita uporaba vaših virov. Ekipe, ki so privezane med dolgotrajnim reševanjem ali okrevanjem iz vode, povzročajo ozka grla pri virih, kar lahko povzroči daljše odzivne čase in več delovnih ur.

AQUAEYE® - Prenosen in trpežen

Pri reševanju iz vode šteje vsaka sekunda, zato je AquaEye zasnovan tako, da je pripravljen za takojšnjo uporabo. V polnilni enoti ostane popolnoma napolnjen, ko ga vzamete ven, neprekinjeno deluje 8 ur, preden ga je treba ponovno napolniti. Če AquaEye® ne boste uporabljali dlje časa, priporočamo, da ga polnite vsake 2-3 mesece.

AquaEye® je zasnovan za uporabo v resničnih pogojih. Reševalci delujejo v vseh vremenskih in nepredvidljivih okoljih, njihova oprema pa mora biti sposobna delati enako. Skener AquaEye® je robusten, ploven, vodoodporen, odporen na sol in pesek ter udarce.

PREDNOSTI IZDELKA AQUAEYE

VELIKO ISKALNO OBMOČJE

Z AQUAEYE je mogoče preiskati do 8000 kvadratnih metrov vodne površine v manj kot 5 minutah.

UMETNA INTELIGENCA

AQUAEYE uporablja umetno inteligenco, da se odloči, kateri odmevi se ujemajo z odmevi človeškega telesa, in na zaslonu prikaže položaj pogrešanih ljudi.

SONARTEHNIKA

AQUAEYE oddaja impulz sonarja do globine 50 metrov ali 165 čevljev in ovrednoti povratni odmev z uporabo najsodobnejše tehnologije sonarja.

VARNOST EKIPE

S prenosnim sonarjem AQUAEYE lahko reševalci hitro prepoznajo morebitne žrtve v nekaj sekundah po potopitvi v vodo. Varnost vaše reševalne ekipe je ključnega pomena, saj je voda pogosto nevarno mesto. To še posebej velja po naravni katastrofi.

UČINKOVIT Z VIRI

S pospeševanjem iskanja AQUAEYE skrajša čas, ki ga vaša ekipa preživi v vodi. Pomembna je tudi učinkovita uporaba vaših virov. Ekipe, ki so privezane med dolgotrajnim reševanjem ali okrevanjem iz vode, povzročajo ozka grla pri virih, kar lahko povzroči daljše odzivne čase in več delovnih ur.

DOBRA BERLJIVOST

Upravljanje AQUAEYE je zelo preprosto in naprava je hitro pripravljena za uporabo. Zasloni ponujajo visok kontrast

NIZKI OPERATIVNI STROŠKI

AQUAEYE je zasnovan tako, da zniža vaše stroške. AQUAEYE je po eni strani stabilen in vzdržljiv, po drugi pa primeren za številne različne uporabe.

pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

Aquaeye

Program

Blagovne znamke