povpraševanje
Električni prezračevalnik HP18-ES1 BLUE EDITION

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Električni prezračevalnik HP18-ES1 BLUE EDITION

Nadtlačni izpihovalec za prezračevanje zadimljenih prostorov, hlajenje in odvajanje strupenih plinov iz poslovnih poslopij, skladišč, proizvodnih, prireditvenih in drugih prostorov.

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

Galerija

No items found.

podrobnosti

Visoko zmogljivi prezračevalniki BIG High Performance zagotavljajo takojšnjo boljšo vidljivost in nižje temperature znotraj gorečega objekta. Reševanje in gašenje požarov je zato hitrejše in varnejše. S prezračevanjem lahko zajezimo oziroma preprečimo širjenje dima, s čimer se povečajo možnosti varne evakuacije ujetih oseb iz goreče stavbe, gasilci pa tako hitreje in varneje pristopijo h gašenju.

  • Najlažji v svojem razredu
  • Električni motorji za uporabo v zaprtih prostorih in v kateremkoli položaju, tudi vodoravno
  • Gumijasta kolesa in preklopni ročaj omogočajo enostaven transport
  • Gumijaste nogice zagotavljajo optimalno stabilnost
  • Preklopni transportni ročaj
  • Prilagodljiv naklon do 35°

Prezračevalniki BIG High Performance so zasnovani posebej za gasilce in imajo izjemno ergonomijo. Izboljšan pretok zraka in inovativne lopatice zagotavljajo optimiziran pretok zraka in manjše izgube moči v izpihanem zraku. Koncept nadtlačnih prezračevalnikov omogoča optimalno povečanje tlaka v stavbi, s čimer se poveča učinkovitost prezračevanja in varnost gasilcev med intervencijo. Večstanovanjske stavbe in druge večnadstropne stavbe za prezračevalnike BIG High Performance niso več izziv. Zaradi večje moči lahko prezračevalnik deluje na večji razdalji tudi do 6 m od vhodnih vrat, zaradi dodatne opreme pa so uporabni na različnih področjih.

TEHNIČNE LASTNOSTI

Pretok zraka: 38.000 m3/h
Pogon: električni
Moč: 1,5 kW, 230 V / 50 Hz
Nagib: +35° / -20°
Dimenzije: 51 x 55 x 48 cm
Teža: 28 kg

KOMPAKTEN IN IZREDNO LAHEK

Zahvaljujoč inovativnim materialom so visoko zmogljivi prezračevalniki BIG High Performance najlažji v svojem razredu, kar omogoča lažje rokovanje. Zaradi svoje majhnosti zasedejo malo prostora v gasilskem vozilu.

Visoko zmogljivi prezračevalniki BIG High Performance poganjajo elektromotorji, ki se lahko uporabljajo tudi v zaprtih prostorih in v kateremkoli položaju, tudi vodoravno.

MOČ, KI NAVDUŠUJE

Spremenjena zasnova lopatic in optimiziran pretok zraka omogočata večjo učinkovitost in boljše kopičenje tlaka v stavbi. Prezračevalniki BIG High Performance navdušujejo s svojo močjo in izjemno učinkovitim prezračevanjem. Gumijasta kolesa in preklopni ročaj omogočajo enostaven transport. Prezračevalniki BIG High Performance nudijo veliko oprijemalnih površin in uravnavanje naklona prezračevanja. Gumijaste noge zagotavljajo optimalno stabilnost.

pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

Big

Program

Blagovne znamke