povpraševanje
FlexiFoam M-L 4/8

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

FlexiFoam M-L 4/8

Generator lahke pene

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

No items found.

Galerija

No items found.

podrobnosti

FlexiFoam je idealen za gašenje velikih površin in zaščito okolice. Uporablja se v kombinaciji z nadtlačnimi prezračevalniki. FlexiFoam je edini generator lahke pene, pri katerem se sveži zrak ter mešanico vode in penila ločeno vodi do mesta uporabe. FlexiFoam se namesti na koncu do 50 metrske spiralne cevi in tam generira kakovostno lahko peno. Ta izjemna lastnost omogoča uporabo sistema FlexFoam za gašenje iz višin, npr. iz gasilskih avtolestev.

Za razliko od običajnih cevi, po katerih se pena dovaja do mesta uporabe, se FlexiFoam lahko uporabloja tudi v zadimljenem prostoru, saj za nastanek pene ni potrebnega sesanja svežega zraka. Zrak se namreč dovaja prek spiralnih cevi. Požarni dim ne vpliva na kakovost pene.

TEHNIČNE LASTNOSTI

Pretok: 400/800 l/min pri 7bar
Mešalno razmerje: 50-300
Kapaciteta generiranja pene: 30-160 m3/min
Priključek: Storz B
Premer generatorja: 490 mm
Dimenzije: 550 x 590x 520 mm
Teža: 21 kg

Ko je FlexiFoam na kraju uporabe, ne potrebuje upravljanja, saj se svež zrak dovaja prek spiralnih cevi, kar pozitivno vpliva na varnost gasilcev. Tudi ko je popolnoma prekrit s peno, neprekinjeno proizvaja peno in se tako ščiti pred ognjem. Pretok se lahko po potrebi prilagodi z regulacijo dovoda zraka prek spiralnih cevi.

Generator lahke pene FlexiFoam je ločena enota od prezračevalnika. Sistem FlexiFoam ima robustno ohišje iz nerjavečega jekla, penilno glavo in do 50 m spiralnih cevi. Za pripravo mešanice vode in penila se lahko uporabi katerekoli vrsta penila in se dovaja neposredno v penilno glavo prek cevi z vmesno Storz spojko.

FlexiFoam je na voljo v treh izvedbah, ki zagotavljajo pretok 200, 400 ali 800 litrov na minuto.

pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

Big

Program

Blagovne znamke