povpraševanje
HiGUARD

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

HiGUARD

Visoko učinkovit prenosni gasilni sistem za gašenje s peno.

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

Galerija

No items found.

podrobnosti

GAŠENJE S PENO
GAŠENJE S PENO
STALNI TLAK 38 BAR
TLAK 38 BAR
DOMET DO 21 METROV
DOMET DO 13,5 M
ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE
ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE

GASILNI SISTEM ZA POLICISTE IN SPECIALNE ENOTE

HiGUARD je najlažji prenosni gasilni sistem za gašenje s peno, razvit posebej za policiste, specialne enote in službe varovanja, priljubljen pa je tudi v gasilskih enotah. HiGUARD je izdelan iz karbonskih vlaken in napolnjen z gasilnim sredstvom in stisnjenim zrakom, zato dodatna tlačna posoda ni potrebna, kar zagotavlja nižjo težo. Napolnjen HiGUARD 6 tehta 12 kg, HiGUARD 2 pa le 6 kg.

TEHNIČNE LASTNOSTI

  • Na voljo 2-litrski, 4-litrski in 6-litrski sistem
  • Domet: do 13,5 m
  • Delovni tlak: 38 bar
  • S šobo za hitro menjavo
  • Z nahrbtnikom

HiGUARD je odlična rešitev pri nemirih in izgredih, ko pogosto pride do nasilja in napadov policistov s pirotehničnimi izdelki, z gorečimi baklami in molotovkami. Nizka teža sistema HiGUARD policistov ne ovira pri delu, omogoča pa jim, da goreče elemente pogasijo v le nekaj sekundah.

HITRA MENJAVA GASILNIH ŠOB

Sistem HiGUARD je opremljen z našo najnovejšo tehnologijo. Ročnik ima sistem za hitro menjavo nastavkov šob v samo nekaj sekundah. Poleg standardne se lahko namesti tudi piro šoba za boj proti pirotehničnim izdelkom, kot so goreče bakle.

GAŠENJE S PENO

Pena je sestavljena iz mešanice vode, penilnega sredstva in zraka. Razmerje teh treh sestavin se prilagaja glede na uporabo. Toplotno obstojna pena se kot preproga poleže na goreče snovi in jih pogasi. Pena preprečuje dotok kisika do ognja in zatira razvoj toksičnih požarnih plinov. Kemijska reakcija izgorevanja tako ne more napredovati in ogenj se zaduši. Lahko se uporablja za gašenje naprav pod električno napetostjo (do 1000 V na razdalji 2 metrov). Prednost sistemov za gašenje s peno je njihova visoka učinkovitost, saj pena preprečuje ponovni vžig in za sabo pusti le malo ostankov gasilnega sredstva v primerjavi z drugimi gasilnimi sredstvi.

ENOSTAVNA UPORABA

Uporaba visokotlačnega gasilnega sistema HiGUARD je enostavna in zahteva minimalno usposabljanje ter vzdrževanje. Uporabniki lahko sistem napolnijo sami. Z rednim vzdrževanjem lahko gasilniku zagotovimo najmanj 10-letno življenjsko dobo.

pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

Hne Technologie

Če vas zanimajo podobni izdelki, nam pošljite povpraševanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.
pošljite povpraševanje

Program

Blagovne znamke