povpraševanje
LUKAS baterijske škarje e³

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

LUKAS baterijske škarje e³

Nova generacija hidravličnega orodja z večjim nadzorom upravljanja.

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

No items found.

Galerija

No items found.

podrobnosti

Nova e3 generacija reševalnega hidravličnega orodja LUKAS je opremljena s pametno nadzorno ploščo. Orodje e³ je prvo na trgu, ki prek diagnostičnih indikatorjev moči na zaslonu daje uporabniku neposredno povratno informacijo med delovnim procesom. Uporabnik s pomočjo nadzorne plošče spremlja moč orodja in kapaciteto baterije, nadzira hitrost orodja ter zapiranje in odpiranje orodja. Tovrstne povratne informacije omogočajo uporabniku boljše razumevanje reševalnega hidravličnega orodja in z njihovo pomočjo lahko izboljša rokovanje z orodjem in način dela. Gasilske in druge reševalne enote se na tak način lahko učijo in izboljšujejo taktične pristope, da bi zagotovile višjo raven lastne varnosti in varnosti ekipe ter oseb, ki potrebujejo pomoč.

ZVEZDASTI UPRAVLJALNIK
Zvezdasti upravljalnik za regulacijo moči hidravličnega orodja LUKAS omogoča nadzorovano, natančno in varno uporabo orodja. Ročaj in zvezdasti upravljalnik sta jasno ločena, kar omogoča delo v katerem koli položaju brez zvijanja zapestja. Zvezdasti upravljalnik zagotavlja enostavno rokovanje s hidravličnim orodjem tako za levičarje, kot tudi za desničarje.

OPTIMALEN REZ
LUKAS je v zadnjih letih močno optimiziral in prilagodil geometrijo rezila. Rezila v obliki srpa se najprej zaprejo na konicah in potegnejo material za rezanje do točke, kjer deluje največja sila. Hidravlične škarje LUKAS se samodejno prilagajajo matrialu in tako nudijo optimalno podporo pri rezanju, s tem pa zagotavljajo hitrejše in varnejše reševanje. Rezanje je mogoče izvesti v enem rezu. To prihrani dragoceni čas, saj je potreben samo en rez namesto dveh. Varnost je dodatno povečana tudi zato, ker v nasprotju z uporabo dveh stranskih rezov konice rezila ne zadenejo trdega materiala B-stebrička. Kakovostna ostra rezila imajo dolgo življenjsko dobo.

BATERIJA
LUKAS je razvil lastne baterije za uporabo na hidravličnem orodju LUKAS. Zagotavljajo vrhunsko zmogljivost v vsakem trenutku. Več celic v bateriji zagotavlja povečano zmogljivost, kar tudi v ekstremnih situacijah preprečuje prezgodnji izklop. Pri vklopu turbo funkcije ali pri delu na območjih z nizko temperaturo baterija ne izgublja svoje moči. Reševalna orodja LUKAS se preko baterij LUKAS napajajo s konstantnim pretokom energije, kar ne zagotavlja le stalne učinkovitosti reševalnega orodja, ampak tudi podaljšuje življenjsko dobo baterije.

KONICE "SHARK-TOOTH"
Konice za razpiranje v obliki zob morskega psa. Jeklene konice v obliki zob morskega psa niso samo videti kot zobje morskega psa - tako tudi zagrabijo material. Njihov oprijem je močan in preprečuje zdrs materiala. Konice v obliki zob morskega psa nudijo neprecenljivo pomoč reševalcem pri vseh pomembnih reševalnih akcijah: razpiranje, rezanje in vlečenje.

VARNA UPORABA V SLADKI IN SLANI VODI
LUKAS je razširil obseg uporabe svoje reševalne opreme in dvignil možnosti na povsem novo raven. Nič več ne ovira reševanja v, na ali pod vodo, tako v sladki kot slani vodi. Serija e3 ima certificiran zaščitni razred IP58 in ujemajočo se baterijo IP68. Posebej odporna, robustna in na udarce odporna baterijska hidravlična oprema LUKAS omogoča do 60 minutno reševanje v sladki in slani vodi na globini 3 m.

LUKAS S 378 e³

Dimenzije: 846 x 235 x 253 mm
EN rezalni razred: I
EN zmogljivost rezanja: 1I-2J-3K-4J-5J
Teža: 18,4 kg
Odpiranje rezila: 202 mm
Razredi rezanja NFPA: A7, B8, C7, D8, E8, F4
Premer okroglega jekla do: 33 mm
Rezalna sila do: 760 kN
Zaščitni razred: IP 58
Serija: e3

LUKAS S 789 e³

Dimenzije: 912 x 266 x 253 mm
EN rezalni razred: K
EN zmogljivost rezanja: 1K-2K-3K-4K-5K
Teža: 22,4 kg
Odpiranje rezila: 205 mm
Razredi rezanja NFPA: A8, B9, C8, D9, E9, F5
Premer okroglega jekla do: 42 mm
Rezalna sila do: 1100 kN
Zaščitni razred: IP 58
Serija: e3

LUKAS S 799 e³

Dimenzije: 930 x 265 x 253 mm
EN rezalni razred: K
EN zmogljivost rezanja: 1K-2K-3K-4K-5K
Teža: 24,9 kg
Odpiranje rezila: 204 mm
Razredi rezanja NFPA: A9, B9, C9, D9, E9, F5
Premer okroglega jekla do: 45 mm
Rezalna sila do: 1376 kN
Zaščitni razred: IP 58
Serija: e3

pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

LUKAS Hydraulik

Program

Blagovne znamke