povpraševanje
Termo kamera Reveal FirePRO X

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Termo kamera Reveal FirePRO X

Prva osebna gasilska termokamera za uporabo na vsaki intervenciji. Majhna in lahka z visokoresolucijskim prikazom.

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

Galerija

No items found.

podrobnosti

REVEAL FIREPRO X

Termalni senzor: 320x240 (76.800 px)
Merilna razdalja: 0,3 - 548 m
Vidno polje: 32°
Temperaturni razpon: od -20 do +550°C
Zaslon: 2,4" barvni
Zaščita IP67 z zaščito pred udarci iz višine do 2 m

REVEAL FIREPRO™ X

Najmanjša in najlažja termokamera FirePRO™ X, zasnovana posebej za gasilce. Zaradi edinstvenih lastnosti, funkcionalnosti, enostavnosti uporabe in dostopne cene si jo zlahka predstavljamo kot del opreme vsakega gasilca za vsakdanjo uporabo. Z njeno uporabo se poveča situacijsko zavedanje in sprejemanje boljših odločitev.

PRVA OSEBNA TERMOKAMERA ZA GASILCE

Trpežno ohišje, enostavno uporabo in visoko ločljivost 320 x 240 toplotnih slik dopolnjuje še intuitivna programska oprema, ki zagotavlja vso potrebno funkcionalnost za varnejše in hitrejše reševanje. Tehtale 128 gramov in gasilca ne ovira pri njegovem delu. Termo kamero si pripne na obleko ali jo vstavi v žep. Omogoča pogled skozi dim tudi v popolni temi in zajem slik. V kolikor jo gasilec potrebuje, ima s pritiskom na gumb na voljo tudi 300 lm LED svetilko.  

TRIJE PRIKAZNI NAČINI

Programska oprema termo kamere FirePRO™ X omogoča prikaz slike v 3 različnih načinih, ki jih gasilec izbira med samo intervencijo s pritiskom na gumb, glede na dano situacijo. Požarni način je posebej zasnovan za iskanje požarnih žarišč. Iskalni način je optimalen za pomoč pri iskanju oseb in žrtev med iskanjem in reševanjem, barvni način pa jasno prikaže temperaturne razlike med posameznimi predmeti.

DODATNA OPREMA

Termo kamero FirePRO™ X imejte vedno pri roki. Lahko ga shranite v priročno torbico ali pa si ga pritrdite na svojo delovno uniformo s karabinom na sistemu z izvlečno vrvico.


pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

Seek Thermal

Program

Blagovne znamke