povpraševanje
Seek Scan

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Seek Scan

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

Galerija

No items found.

podrobnosti

Seek Scan je preprosta in cenovno ugodna rešitev, s katero na preprost način brez dotika izmerimo temperaturo zaposlenim in obiskovalcem. Sistem samodejno izmeri temperaturo takoj, ko je obraz v vidnem polju kamere iz varne razdalje 1,5 metra. Zvočni signal in jasen barvni prikaz opozori, če je izmerjena temperatura nad nastavljeno mejno vrednostjo (po potrebi se zvočni signal izklopi). Vsaka meritev traja le 1 sekundo, kar preprečuje nastanek čakalnih vrst na merilnih mestih in omogoča nemoten pretok ljudi. Sistem prikazuje le meritev v realnem času za izmero telesne temperature. Podatki se ne shranjujejo.

KAKO DELUJE?

Seek Scan je posebno zasnovan za natančno brezkontaktno merjenje telesne temperature. V nekaj sekundah sistem samodejno zazna obraz, prepozna najzanesljivejše točke na njem za merjenje in na računalniškem zaslonu prikaže opozorilo, če je oseba toplejša od nastavljene mejne temperature. Za razliko od običajnih industrijskih termalnih kamer je bil Seek Scan razvit za natančno merjenje telesne temperature in zagotavlja natančno merjenje s pomočjo kalibracijske naprave.

pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

Seek Thermal

Program

Blagovne znamke