povpraševanje
BIG veliki mobilni prezračevalniki MGV L125

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

BIG veliki mobilni prezračevalniki MGV L125

Za učinkovito prezračevanje velikih objektov.

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

No items found.

Galerija

No items found.

podrobnosti

MGV® L125 je izredno zmogljiv in omogoča učinkovito prezračevanje s pretokom zraka do 900.000 m3/h. Je idealen partner za vse gasilske enote. Čeprav teoretično nekaj manjših prenosnih prezračevalnikov skupaj lahko doseže podobne karakteristike kot en MGV®, to še ne pomeni, da so podobno učinkoviti pri prezračevanju velikih objektov. Pri prezračevanju velikih objektov je namreč nujno potreben dinamični tlak, tega pa lahko ustvarijo le veliki prezračevalniki.

NAJZMOGLJIVEJŠI PREZRAČEVALNIK

MGV® L125 je najzmogljivejši prezračevalnik v svojem razredu. Poganja ga zobati jermen prek avtomobilskega valjnega motorja znamke Ford. Premišljeno zasnovane lopatice na propelerju so izdelane iz plastike in so ojačane s karbonskimi vlakni, zato omogočajo večjo hitrost rotorja v primerjavi s prezračevalniki primerljive velikosti. Dvojno ohišje zagotavlja optimalno aerodinamiko in moč. Zaradi majhne teže je možna montaža MGV® L125 na enoosno prikolico s skupno maso 750 kg ali na platformo.

Hidravlična naprava omogoča popolno nastavitev položaja prezračevanja z dviganjem, spuščanjem, obračanjem in nagibanjem prezračevalnika.

MODEL SPEED

MGV® L125 je nameščen na kompaktni in lahki enoosni prikolici s priročnimi stranskimi ročaji, zasnovani tako, da ga lahko upravlja ena oseba.

MODEL ACTION

MGV® L125 je nameščen na enoosni prikolici s prilagojenimi karoserijskimi rešitvami in široko paleto namestitvenih možnosti: od regalov za spiralne prezračevalne cevi do svetlobnega stolpa za osvetlitev okolice.

MODEL TASK

MGV® L125 TASK je posebej zasnovan za vgradnjo na podvozje vozil in "abroll" sisteme. Hidravlični sistem za dvigovanje, spuščanje, obračanje in nagibanje prezračevalnika se upravlja prek daljinskega upravljalnika. S pritiskom na gumb se prezračevalnik vrne v prvoten položaj.

pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

Big

Program

Blagovne znamke