povpraševanje
TETCON Evakuacijska podloga S-CAPEPOD

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

TETCON Evakuacijska podloga S-CAPEPOD

Hitra, varna in učinkovita evakuacija.

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

Galerija

No items found.

podrobnosti

V primeru nujne evakuacije ležeče osebe predstavljajo velik izziv, še posebno v primeru vertikalne evakuacije. Brez ustrezne opreme za evakuacijo je vertikalna evakuacija ležečih oseb praktično nemogoča. Evakuacijska podloga S-CAPEPOD je priročen pripomoček za evakuacijo ležečih oseb vključno s posteljno vzmetnico. Edinstven postopek uporabe evakuacijske podloge S-CAPEPOD omogoča hitro ukrepanje. Tri stranice S-CAPEPOD osebo ovijejo skupaj z vzmetnico, kar ji daje občutek varnosti in zagotavlja, da ostane trdno na vzmetnici.

Z evakuacijsko podlogo S-CAPEPOD lahko 1 oseba hitro in varno izvede evakuacijo po stopnicah navzdol. Z evakuacijsko podlogo S-CAPEPOD lahko evakuacijo izvaja vsak, saj ne zahteva obveznega predhodnega usposabljanja (priporočljivo) in kadarkoli v primeru požara, potresa ali druge nesreče, saj ne zahteva vzdrževalne pogodbe.

_____

Dimenzije: 210x84 cm
Primerno za velikost vzmetnic: 80-90x210 cm
Nosilnost: 120-150 kg
Teža: 1,2 kg
Material: 100% poliester
Čiščenje in vzdrževanje: ročno / v pralnem stroju 40°C, sušenje pri nizki temperaturi, brez likanja, brez kemičnega čiščenja in uporabe belil, brez mehčalca.
Garancija: Vse evakuacijske podloge S-CAPEPOD imajo 1-letno garancijo za napake v materialu in proizvodnji, ki velja od datuma nakupa. Nepravilna uporaba, neustrezno vzdrževanje, vandalizem, modifikacije izdelka ali nesreče niso zajeti v garanciji.

VRHUNSKA ZASNOVA

S-CAPEPOD se namesti na posteljni okvir, pod posteljno ležišče. Kot nevidna zaščita se evakuacijska podloga S-CAPEPOD stalno nahaja med posteljnim okvirjem in ležiščem. S pomočjo nastavljivih trakov je pritrjena na ležišče. Vlečni trakovi, nameščeni pri vzglavju in pri nogah podloge, se uporabljajo za premikanje vzmetnice s posteljnega okvirja na tla in nadalje za evakuacijo na varno območje z vlečenjem vzmetnice po tleh. Evakuacijske podloge S-CAPEPOD se pogosto uporablja v zdravstvenih ustanovah (bolnišnicah, domovih za starejše, ustanovah za duševno zdravljenje in psihiatričnih oddelkih), kjer obstaja velika verjetnost, da bodo v krizi morali premikati gibalno omejene osebe.

OGNJEVARNA IN ANTIBAKTERIJSKA ZAŠČITA

Evakuacijska podloga S-CAPEPOD nima samo obloge, ki s pranjem izgine. Nasprotno, ta varnostni vir je integriran v prejo. Na ta način izpolnjuje požarni standard M1. Tkanina evakuacijske podloge S-CAPEPOD je opremljena s Sanitized® TH27-24. Ta švicarska tehnologija zagotavlja antibakterijski učinek in ščiti vas, osebje in evakuiranca pred nevarnostmi bakterij. V primeru, če bi telesne tekočine uhajale vzdolž ležišča, tkanina z lastnostjo prepustnosti vlage preprečuje, da bi ostale na evakuacijski podlogi.

IZDELANA ZA ZAŠČITO RANLJIVIH OSEB

Zadnja stvar, ki si jo želite, je, da v nesreči nekoga pustite za seboj. Skupina, ki potrebuje pomoč med evakuacijo, je verjetno večja, kot ste sprva pričakovali:

Proizvedeno v skladu z evropskimi predpisi

Izdelek je razvrščen v razred 1 po Uredbi MDR 2017/745/EU.
Uporabljeni standardi: NEN-EN-ISO 13485:2016 EN NEN-EN-ISO 14971:2019 EN

pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

Tetcon BV

Program

Blagovne znamke