povpraševanje
TETCON Evakuacijska vzmetnica S-CAPEPLUS

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

TETCON Evakuacijska vzmetnica S-CAPEPLUS

Hitra, učinkovita in varna evakuacija gibalno omejenih oseb.

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

Galerija

No items found.

podrobnosti

V primeru požara ali potresa uporaba dvigal ni možna, zato lahko gibalno omejene osebe ostanejo ujete v višjih nadstropjih. Gibalno omejene in nepokretne osebe so izpostavljene večjemu tveganju, saj potrebujejo dodatno pomoč pri evakuaciji na varno mesto. Evakuacijska vzmetnica S-CAPEPLUS je udoben in enostaven pripomoček za evakuacijo gibalno omejene osebe po stopnicah navzdol.

Z evakuacijsko vzmetnico S-CAPEPLUS lahko 1 oseba hitro in varno izvede evakuacijo po stopnicah navzdol. Z evakuacijsko vzmetnico S-CAPEPLUS lahko evakuacijo izvaja vsak, saj ne zahteva obveznega predhodnega usposabljanja (priporočljivo) in kadarkoli v primeru požara, potresa ali druge nesreče, saj ne zahteva vzdrževalne pogodbe. S-CAPEPLUS se namesti na dostopno mesto v bolnicah, domovih za ostarele, šolah, kulturnih ustanovah, hotelih in drugih javnih ustanovah, kjer je v vsakem trenutku na voljo za uporabo.

_____

Teža: 6,5 kg
Nosilnost: 200 kg
Dimenzije: 210x60 cm
Vzmetnica iz 7 cm pene SG30
Material: 100% poliester, vodoodporen
1-letna garancija

VRHUNSKA ZASNOVA

Dolgi vlečni trakovi zagotavljajo, da lahko stojite naravnost, ko upravljate z vzmetnico. Pozicijski trak v rumeni barvi je nameščen okoli trupa. To zagotavlja, da oseba trdno leži na evakuacijski vzmetnici in skupaj s spodnjo stranico preprečuje, da bi med vertikalno evakuacijo zdrsnila navzdol. Prevleka S-CAPEPLUS se preprosto odstrani s pomočjo zadrge na vrhu vzmetnice, kar omogoča pranje S-CAPEPLUS v pralnem stroju.

OGNJEVARNA IN ANTIBAKTERIJSKA ZAŠČITA

Evakuacijska vzmetnica S-CAPEPLUS nima samo obloge, ki s pranjem izgine. Nasprotno, ta varnostni vir je integriran v prejo. Na ta način izpolnjuje požarni standard M1. Tkanina evakuacijske vzmetnice S-CAPEPLUS je opremljena s Sanitized® TH27-24. Ta švicarska tehnologija zagotavlja antibakterijski učinek in ščiti vas, osebje in evakuiranca pred nevarnostmi bakterij. Čvrsta struktura tkanine in dve prekrivajoči se stranici omogočata ohranjanje dodatne telesne toplote. Evakuiranca lahko tudi zavijete v termo odejo, da preprečite hipotermijo.

IZDELANA ZA ZAŠČITO RANLJIVIH OSEB

Zadnja stvar, ki si jo želite, je, da v nesreči nekoga pustite za seboj. Skupina, ki potrebuje pomoč med evakuacijo, je verjetno večja, kot ste sprva pričakovali:

EDINSTVENA IZDELAVA IZ KAKOVOSTNIH MATERIALOV

Udobna in gosta pena ščiti osebo na evakuacijski vzmetnici. Pena je debela 7 centimetrov in omogoča optimalno absorbcijo udarcev. Čez peno je nameščen vodotesen PU sloj. To zagotavlja dodatno zaščito in preprečuje, da bi tekočina prodrla v peno. Edinstvena zasnova prevleke S-CAPEPLUS z ognjevarnimi in antibakterijskimi lastnostmi dodatno izpopolni evakuacijsko vzmetnico S-CAPEPLUS.

PRAKTIČNO SHRANJEVANJE

S-CAPEPLUS lahko shranite v praktično torbo za shranjevanje ali pa jo v ustrezni torbi montirate na steno na vidno in dostopno mesto. Dodatno lahko mesto evakuacijske vzmetnice označite s panoramskim znakom.

Proizvedeno v skladu z evropskimi predpisi

Izdelek je razvrščen v razred 1 po Uredbi MDR 2017/745/EU.
Uporabljeni standardi: NEN-EN-ISO 13485:2016 EN NEN-EN-ISO 14971:2019 EN

pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

Tetcon BV

Program

Blagovne znamke