povpraševanje
Spasciani Reševalna kapuca H 900 ABEK CO P

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Spasciani Reševalna kapuca H 900 ABEK CO P

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

No items found.

Galerija

No items found.

podrobnosti

Reševalna kapuca SPASCIANI serije H 900 omogoča pobeg iz okolja, onesnaženega s kemikalijami. Zagotavljajo zanesljivo 15 minutno zaščito. Sistem je zasnovan za enkratno uporabo, zato je treba reševalno kapuco po uporabi zavreči. Reševalna kapuca je namenjena le za samoreševanje v izredni situaciji, kot je požar ali uhajanje plinov. Ni sme se uporabljati v normalnih delovnih pogojih ali neprekinjeno uporabljati več kot 15 minut. Na voljo so v eni univerzalni velikosti.

Komplet reševalne kapuce sestavljajo:

  • Torbica iz antistatične tkanine , ki je opremljena z zankami za pas, strakom za namestitev na steno in trakom za čez ramo. Reševalna kapuca je nameščena v torbici, zaprta v vakuumski vrečki. Zaščitni pečati na zapiralu embalaže zagotavljajo, da torbica ali vrečka nista bili predhodno odprti.
  • Oranžna fluo kapuca, opremljena s širokim panoramskim vizirjem z zaščito proti rošenju, z elastičnim samonastavljivim pasom in z elastičnim tesnim ovratnikom
  • Polmaska ​​iz silikona, anatomsko oblikovana, oblikovana tako, da se popolnoma prilega vsaki obliki obraza.
  • Izdušni ventil, zaščiten s pokrovom
  • Filter, ki se razlikuje glede na vsak posamezen model, da zagotovi različne vrste zaščite

VIDEO: Reševalna kapuca SPASCIANI serije H 900

V tem videoposnetku prikazujemo, kako je naša reševalna kapuca serije H900 varna in predvsem zelo enostavna za uporabo. Traja manj kot 15 sekund, da si pravilno namestite kapuco in si zagotovite zaščito vsaj 15 minut!

H 900 CO P in H 900 ABEK CO P

Reševalne kapuce SPASCIANI serije H 900 CO P in H 900 ABEK CO P so zasnovane za uporabo v primeru požara (H 900 CO P) ali v primeru požara, ki sprošča strupene kemične snovi (H 900 ABEK CO P). Reševalna kapuca je zasnovana preprosto kot zaščitni filter za enkratno uporabo in nudi zaščito le v primeru, da je koncentracija kisika v okolju normalna (17-21%). Najdaljše trajanje: 15 minut.

Filter 902 CO P ščiti pred ogljikovim monoksidom ter pred plini, hlapi in meglicami, ki se sproščajo v primeru požara

pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

Spasciani Spa

Program

Blagovne znamke