povpraševanje
Spasciani Reševalna kapuca SK1203

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Spasciani Reševalna kapuca SK1203

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

No items found.

Galerija

No items found.

podrobnosti

SK1203 je reševalna maska, ki omogoča pobeg iz vseh okolij, ki so potencialno nevarne zaradi prisotnosti hlapov ali pomanjkanja kisika. Zasnovana je za ustvarjanje stalnega pretoka zraka 15 minut zahvaljujoč 2 L tlačni posodi, napolnjeni na 300 bar, ki je neposredno povezana z ventilom/reduktorjem, opremljenim z manometrom, ki nenehno kaže tlak v jeklenki.

EEBD SK so certificirani tudi kot ATEX . ATEX je prostovoljni certifikat, ki prepozna napravo kot primerno za uporabo v potencialno eksplozivnih okoljih. V skladu s certifikatom ATEX, ki razvršča naprave glede na njihove značilnosti in pogoje uporabe, so SK neelektrične (z drugimi besedami analogne) naprave, ki se lahko uporabljajo na površini (torej izključuje rudnike ali globoke kamnolome) v določenih mejah oz. pogojih, torej ko je nevarnost morebitne eksplozije povezana s prisotnostjo plina ali prahu. V takih okoliščinah so SK naprave ATEX.

VIDEO: REŠEVALNA MASKA ZA POBEG V SILI SK 1203

Ta kratek video prikazuje, kako je reševalna maska za izhod v sili SK 1203 idealna v številnih nevarnih situacijah, ki jih povzroča prisotnost hlapov ali pomanjkanje kisika. Prav tako je zelo enostavna za uporabo, enostavna za prenašanje in hitra za namestitev: manj kot 15 sekund!

pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

Spasciani Spa

Program

Blagovne znamke