povpraševanje
HNE mobilni visokotlačni gasilni sistem Vario 50

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo svetovali.

*Polja označena z zvezdico so obvezna. S klikom na gumb “Oddaj povpraševanje” se strinjate s splošnimi pogoji za obdelavo osebnih podatkov.

Zahvaljujemo se vam za poslano povpraševanje. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
nadaljujTE na stran
Oops! Something went wrong while submitting the form.

HNE mobilni visokotlačni gasilni sistem Vario 50

Visoko učinkovit mobilni gasilni sistem za gašenje s peno.

pošljiTE povpraševanje

Prenesite brošuro

Galerija

No items found.

podrobnosti

HIPRESS 50

Polnilna kapaciteta: 50 L
Gasilno sredstvo: voda + penilo
Načini gašenja: HiPRESS + HiCAFS + SPRAY
Tlačna posoda: 6,8 L/300 bar, karbonska,
Delovni tlak: 34 bar, stalni
Domet: do 18 m vertikalno in 13 m horizontalno
Gasilna sposobnost: A, IV B
Tip požara: A + B + F
Temperaturno območje: -25°C do 60°C
Gašenje električnih naprav: razdalja min. 4 m / max. 1.000 V
Teža (napolnjen): 106 kg
Premer: 860 mm
Certifikat: CE, SQ 46/15

_____

AVIATION CAFS 50

Polnilna kapaciteta: 50 L
Gasilno sredstvo: voda + penilo
Načini gašenja: HiCAFS
Tlačna posoda: 6,8 L/300 bar, karbonska,
Delovni tlak: 22 bar, stalni
Domet: do 18 m
Gasilna sposobnost: A, IV B
Tip požara: A + B
Temperaturno območje: -25°C do 60°C
Gašenje električnih naprav: razdalja min. 4 m / max. 1.000 V
Teža (napolnjen): 98 kg
Premer: 550 mm
Certifikat: CE, SQ 60/15

_____

Visokotlačni mobilni gasilni sistem HiPRESS 50 omogoča hitro in učinkovito gašenje požarov. Gasilni sistem je opremljen s 6,8 L tlačno posodo, napolnjeno na 300 bar, ki zagotavlja konstanten delovni tlak 34 bar in domet do 18 metrov. Trpežno ogrodje s 4 kolesi in preklopnim ročajem omogoča enostavno vodljivost sistema, za varno uporabo na neravnih površinah pa služijo kolesne zavore. Mobilni sistem Vario 50 omogoča enostavno vzdrževanje in polnjenje brez orodja. Primeren je za uporabo vseh vrst penilnih sredstev, tudi biološko razgradljivih.‍

ZA VEČJO POŽARNO VARNOST

Mobilni sistem za gašenje s peno se uporablja v industriji, v skladiščih, na bencinskih črpalkah, v bolnišnicah, hotelih, trgovinah, kulturno-prireditvenih prostorih, na letališčih, v pristaniščih, oziroma povsod, kjer je zahtevana visoka požarna varnost. Primeren je za gašenje požarov trdih snovi (razred A), vnetljivih tekočin (razred B) in jedilnih olj ter maščob (razred F).

GAŠENJE S PENO

Pena je sestavljena iz mešanice vode, penilnega sredstva in zraka. Razmerje teh treh sestavin se prilagaja glede na uporabo. Toplotno obstojna pena se kot preproga poleže na goreče snovi in jih pogasi. Pena preprečuje dotok kisika do ognja in zatira razvoj toksičnih požarnih plinov. Kemijska reakcija izgorevanja tako ne more napredovati in ogenj se zaduši. Lahko se uporablja za gašenje naprav pod električno napetostjo (do 1000 V na razdalji 4 metrov). Prednost sistemov za gašenje s peno je njihova visoka učinkovitost, saj pena preprečuje ponovni vžig in za sabo pusti le malo ostankov gasilnega sredstva v primerjavi z drugimi gasilnimi sredstvi.

ENOSTAVNA UPORABA

Uporaba visokotlačnega gasilnega sistema Vario 50 je enostavna in zahteva minimalno usposabljanje ter vzdrževanje. Uporabniki lahko sistem napolnijo sami. Z rednim vzdrževanjem lahko gasilniku zagotovimo najmanj 10-letno življenjsko dobo.

VARIO FUNKCIJA

Nova generacija inovativnih visokotlačnih gasilnih sistemov za gašenje požarov s peno združuje 3 načine gašenja v eni napravi – gašenje s tekočo peno (HiPRESS), oprijemljivo peno (HiCAFS) in peno v razpršenem curku.

VRTLJIV ROČNIK

Vrtljiva dvojna cev omogoča preklop med strnjenim in razpršenim curkom, kar poveča možnosti taktičnega prilagajanja za vse vrste požarov. Ima nastavljiv dovod zraka pri strnjenem curku za kompaktno peno in varnostni zatič pred nenadzorovano sprožitvijo. Omogoča brezstopenjsko uravnavanje dometa in pretoka za večjo učinkovitost oziroma daljšo uporabo pri manjšem ognju.

pošljiTE povpraševanje

ostali izdeLki znamke

Hne Technologie

Program

Blagovne znamke