13.1.2022

MF+ je postal uradni zastopnik gasilskih vozil WISS

Z navdušenjem z vami delimo novico, da smo postali uradni zastopnik evropskega proizvajalca gasilskih vozil WISS.

WISS je eden vodilnih proizvajalcev specialnih vozil in gasilske opreme za gasilske in reševalne službe, vojsko, policijo in civilno službo.

Podjetje Wawrzaszek Special Vehicles Engineering je bilo ustanovljeno leta 1988 s ciljem snovanja in proizvodnje specialnih tehničnih vozil. Večletne izkušnje in razvoj novih tehnologij so jim omogočili, da je WISS danes prepoznaven kot vodilni proizvajalec na Poljskem kot tudi mednarodno. V zadnjih 20. letih se je podjetje dinamično razvijalo in trenutno je WISS eden od članov skupine WISS, skupaj s švedskim podjetjem Ruberg AB – proizvajalcem gasilnih črpalk in F.M. BUMAR KOSZALIN, največjim proizvajalec požarnih ploščadi na Poljskem.

Skupina WISS se ponaša kot sodobno podjetje z dolgoletno tradicijo,  ki varnost ljudi postavlja na prvo mesto. Trenutno zaposluje več kot 1000 strokovno usposobljenih delavcev, katerih glavni cilj je zadovoljiti želje in potrebe strank. Njihova prednost je, da vsako vozilo načrtujejo, oblikujejo in izdelajo posebej glede na potrebe, želje in zahteve posameznega kupca.

Nas so pri WISS-u navdušili s sodobno proizvodnjo, inovativnimi pristopi in svojo prilagodljivostjo.

Spoznajte gasilska vozila WISS! Za več informacij pošljite svoje povpraševanje na elektronski naslov info@mfplus.si

No items found.